Eladó ház Encs 85 nm
Eladó ház Encs 85 nm
Eladó ház Encs 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7984963
Referenciaszám: 703300046
Frissítve: 18 napja

Encs eladó családi ház 3 szobás: 34 millió Ft

34 millió Ft
400 000 Ft/m²
85 m²
Alapterület
831 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 677 Ft
Második évtől
134 665 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben Encsen keres házat és egyáltalán nem szeretne a felújításra költeni, akkor itt a tökéletes választás, ez a kívül-belül igényesen felújított szilikátból épült két bejárattal rendelkező családiház. Az utolsó 3 évben belül fejeződött be a felújítás, amely tényleg mindent magába foglalt, az alábbiak szerint: Külső szigetelés (5 cm), színezés. - Tető felújítása (léc csere, új fólia, szigetelés) -Elektromos hálózat bővítése, korszerűsítése. - Vízvezetékek cseréje - Minden nyílászáró cseréje, redőnyök felszerelése. - Kémény bélelése -Új vegyes tüzelésű kazán -Hőleadók cseréje Két különböző fűtési mód került kialakításra központi gázkazán, illetve egy vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik a melegről. Az épület riasztóval és kamerával felszerelt, valamint az ingatlan árát képezi a képeken látható jó állapotban lévő gépesített konyhabútor is. Az udvar hátsó részében található egy tágas garázs, ahol egy wc is kialakításra került, továbbá a garázsból tudunk lejutni a pincébe is ami 18 m2, itt található a fa tüzelésű kazán és a fa tároló is. A garázs mellett egy nyitott tároló is helyett kapott. A kert termő gyümölcsfákkal van telepítve, az öntözésben pedig egy fúrt kút nyújt segítséget. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben található barátságos, kedves szomszédokkal! Elsősorban olyan vevőknek ajánlanám, aki olyan házat keresnek, ahova tényleg csak beköltözni kell, értékelik a minőségi kivitelezést és fontos a kertes ház, de nem szeretnének túl nagy udvarral bajlódni. Abban az esetben, ha felkeltettem érdeklődédet, előzetes egyeztetést követően a hét bármely napján megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
gépesített
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czink Marianna Roll-ing Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 373 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY