Eladó ház Sajószentpéter 229 nm
Eladó ház Sajószentpéter 229 nm
Eladó ház Sajószentpéter 229 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7427676
Referenciaszám: A001
Feltöltve: 16 napja

Sajószentpéter eladó családi ház 7 szobás: 30,9 millió Ft

30,9 millió Ft
134 934 Ft/m²
229 m²
Alapterület
755 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 680 Ft
Második évtől
122 386 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: A001 Tégla építésű, kétgenerációs, dupla komfortos családi ház (KÉT LAKRÉSZ, KÜLÖN KÖZMŰ MÉRŐKKEL, KÜLÖN BEJÁRATTAL) Sajószentpéter központjában! Kiváló statikai állapot jellemzi az alapzatot és a falazatot és tetőszerkezetet egyaránt, az északi falazat szigetelt. A cserép héjazatú tetőszerkezet 2000-ben épült új alapanyagokból. Az alsó szint az 1960-as években épült, kisméretű téglából melyet 1987-ben bővítettek, így érte el a 120m2-es alapterületét. Itt 2 szoba, nagy nappali, előszoba, konyha, spájz, külön fürdőszoba és WC , fedett terasz található. Fűtése vegyestüzelésű kazánról történik, (de gáz cirkóval is lehetséges) lemezradiátorokkal. A melegvizet gáz készülék biztosítja. A padlóburkolat vegyes (járólap, hajópadló, linóleum). A nyílászárók cseréje műanyagra részben már megtörtént, az ablakok mindenhol redőnnyel vannak ellátva. 2000-ben épült a felső szint , B 30-as téglából, (statikai szakvélemény alapján)109m2 hasznos alapterülettel. A melegvizet kombi gázkazán biztosítja, ez a felső szint fűtéséről is gondoskodik, lapradiátorokkal és rézcsővel van szerelvényezve, mely igen költséghatékony. A padlóburkolat járólap és a szobákban szőnyegpadló. Fent található egy nagy nappali, melyből közvetlenül nyílik a többi helyiség: 3 szoba, főzőfülke, fürdőszoba, külön WC, gardrób, valamint egy közel 20m2-es nyitott terasz, ahol tavasztól őszig gyönyörködhetünk a zöldellő kertekben. Nyílászárói fából készültek. Légkondicionáló (hűtő -fűtő) a melegebb napokon két helyiség hűtését is biztosítja. A vételár több berendezési tárgyat és bútort is tartalmaz. (megtekintéskor meg lehet beszélni, hogy mire van igény)) A ház alatt egy kb. 40m2-es, 2 részre osztott pince lett kialakítva amely a földszinti spájz helyiségből is megközelíthető. Az udvaron garázs (20 m2), tároló (12 m2) ,csirkeól (8 m2) és zöldségtároló pince (12 m2) található. Egy elkülönített kertben tujákkal övezett szalonnasütőhely, a hátsó kertben többféle gyümölcsfa mellett veteményezésre alkalmas terület és locsolásra alkalmas fúrt kút van. Hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Vásárlóinkat ingyenes bank független hitel, CSOK ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, szerződések lebonyolításával segítjük. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyeihez segítségre van szüksége keressen minket bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY