Eladó lakás Dombóvár 65 nm
Eladó lakás Dombóvár 65 nm
Eladó lakás Dombóvár 65 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8003064
Feltöltve: 1 hónapja

Dombóvár eladó téglalakás 3 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
367 692 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dombóvár központjában eladóvá vált egy kényelmes, amerikai konyhás plusz két szobás, alacsony rezsivel működtethető második emeleti lakás, téglából készült épületben. A teljes felújításon átesett lakás fűtéséről gáz-cirkó kazán gondoskodik, szép burkolatok, ízléses berendezés jellemzi ezt a gyönyörű otthont, melynek központjában egy nagy méretű cserépkályha fokozza a hangulatot. A hő és hangszigetelt bejárati ajtó és egyéb nyílászárók, még csendesebbé teszik, az amúgy is kiváló környéken lévő lakást. A helyiek által nagyon kedvelt városrész, a belváros része ugyan, de az itt lakók mégis egy csendes nyugodt környéket élvezhetnek, ahonnét könnyen elérhető minden szolgáltatás és intézmény. A lakás erkéllyel is rendelkezik. Dombóvár három megye határában fekszik Pécs és Kaposvár között, csodálatos vidéken, a Mecsek és a Zselic hátárában. Hogy jó helyen járunk, azt fényesen bizonyítja, hogy nemrég az ország legszebb régiójának választották ezt a vidéket. Azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik biztos helyen akarják tudni a pénzüket és egy élhető, kényelmes lakást is szeretnének.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
erkély
melléképület
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bischof Attila
+36 30 869 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bischof Attila
+36 30 869 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY