Eladó telek Visonta 16 nm
Eladó telek Visonta 16 nm
Eladó telek Visonta 16 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7626648
Referenciaszám: H462529
Feltöltve: 16 napja

Visonta eladó külterületi telek 1286 m² telekterületű: 1,9 millió Ft

1,9 millió Ft
118 750 Ft/m²
1286 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HIHETETLENÜL KEDVEZŐ ÁRON!!! 2.95 Mft helyett most 2.75 Mft A Mátra lábánál, zártkerti telken üdülő eladó! Visonta településhez tartozik , de valójában Gyöngyös és Abasár között fekszik. A telek jó minőségű aszfaltos úton, majd az utolsó 50 méteren földúton megközelíthető. A közelben ( 3 perc séta) helyközi autóbusz megálló ( Eger - Gyöngyös vonalon) A ház hosszú ideje használatlan, így felújításra vár. előszoba, szoba és egy tároló. Tető alatti terület tatarozás követően kívülről megközelíthető, hálófülke kialakítható . A telek felső végéből gyönyörű panoráma nyílik, cserébe a kert némi rendezésre szorul. Elektromos áram bekötve. Friss levegő, szépséges kilátás az abasári borvidék szőlőtelepítvényeire, csend és nyugalom. Azoknak ajánlom, akik szívesen veszik a felújítás / kertépítés kihívásait s mivel vezetékes víz nincs , a komfort kialakítást illetően nyitottak az alternatív megoldásokra . Időpont egyeztetés miatt kérem telefonon keressen! Köszönöm!

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY