Eladó ház Rétság, Templom utca 474 nm
Eladó ház Rétság, Templom utca 474 nm
Eladó ház Rétság, Templom utca 474 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7790050
Feltöltve: 9 hónapja

Rétság eladó egyéb ház 10 szobás: 82,5 millió Ft

82,5 millió Ft
174 051 Ft/m²
474 m²
Alapterület
1093 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 436 Ft
Második évtől
326 760 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rétság központi részén, a főútvonalhoz közel, könnyen megtalálható helyen eladó egy 1093 négyzetméteres, két utcáról nyíló, térkövezett telken elhelyezkedő kiváló befektetési lehetőségű ingatlan. Az épület 474 négyzetméter hasznos alapterületű, méretéből és elhelyezkedéséből adódóan tökéletes üzlethelyiség, de alkalmas több iroda vagy lakás kialakítására is. Az ingatlan jelenleg bútor,- és lakberendezési üzletként üzemel. Több bejárattal is rendelkezik, vegyes falazatú, fa nyílászárókkal rendelkezik. A villanyhálózat korszerűsítése megtörtént, réz kábeleken fut. Fűtéséről gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. A közműveket tekintve, villany (3x25 amper), víz, csatorna és gáz egyaránt megtalálható. A teljes telek elkerített, betonozott és térkövezett. Két utcáról nyílik, mindkét részén rendelkezik gépjármű behajtásra alkalmas kapuval, ennek köszönhetően a közlekedés, a rakodás és a parkolás teherautóval is könnyen megoldott. Az ingatlan per,- teher,- és igénymentes. Vételára: 82.500.000 Ft. Rétság a Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-s számú (nemzetközi: E77) főútvonal. Rétságon, mint járási központban megtalálható minden, amire a hétköznapokban szükség lehet: polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, járóbeteg-szakellátó központ, munkaügyi kirendeltség, bank, művelődési központ, vegyesboltok, töltőállomások. Mivel a 2-es számú nemzetközi főútvonal áthalad a városon, így közlekedés szempontjából is kedvező helyen fekszik. Budapest autóval 45 perc alatt elérhető, de óránként indulnak távolsági buszjáratok is a fővárosba. Rétságon a fejlődő és bővülő ipari park folyamatos munkalehetőséget kínál az itt élők számára, de a közeli nagyobb városokba (Vác 23 km-re, Balassagyarmat 25 km-re) való ingázás sem ütközik akadályba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Erdősi RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY