Eladó ház Nagykáta 40 nm
Eladó ház Nagykáta 40 nm
Eladó ház Nagykáta 40 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7726388
Referenciaszám: NY010975
Frissítve: 13 napja

Nagykáta eladó egyéb ház 1 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
247 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1688 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 732 Ft
Második évtől
39 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykátán ajánlom szives figyelmükbe ezt a remek adottságokkal rendelkező épületet.Ha szeretne elvonulni a város zajától egy saját kis szigetre, ahol hatalmas fák ölelésében töltheti el csendben, nyugalomban a szabad idejét, akkor megtalálta. Kiválóan alkalmas hobbi teleknek, hétvégi háznak, de állandó lakhatásra is . Az ingatlanban tágas nappali +konyha, zuhanyzó +wc, egy külön szobává is alakítható, jelenleg kamrának használt helység és egy pince található. A fűtést fa tüzelésű kályhával oldották meg . Víz (fúrt kútról), villany az ingatlanban van, a szennyvízelvezetésre ciszterna szolgál. Hatalmas fák és egy árok veszi körbe a nyaralót, ennek köszönheti a sziget jellegét. Nagykáta Pest vármegyei város, amely Budapest és Szolnok között körülbelül félúton helyezkedik el. Közúton könnyen megközelíthető a 31-es főúton, de legalább ugyanilyen fontos a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonal is. Nevezetességek: A város legérdekesebb építészeti emléke a 18. században épült Keglevich-kápolna és a 16. században épült, és 1745 körül barokk stílusban újjáépített Szent György-templom. A madárvilág rendkívüli gazdagságát jelzi, hogy a Nemzetközi Madárvédelmi Tanács (ICBP) a vidéket 1992-ben felvette az európai jelentőségű madárélőhelyek listájára. A Duna–Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó Tápió–Hajta Vidéke Tájvédelmi Körzet egyik legérdekesebb része a Nagykáta határában található Nyík-rétje. Az itt elterülő szikesek, háborítatlan löszgyepek és nyílt vizű mocsarak együttese országosan is kiemelkedő természeti érték. Nagykátai Városi Gyógyfürdő Ha felkeltettem érdeklődését, nézzük meg közösen . Várom megtisztelő hívásukat.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Terasz:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adamecz Sándor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adamecz Sándor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY