Eladó ház Verpelét 60 nm
Eladó ház Verpelét 60 nm
Eladó ház Verpelét 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7916207
Referenciaszám: 702600217
Frissítve: 2 napja

Verpelét eladó családi ház 2 szobás: 3,95 millió Ft

3,95 millió Ft
65 833 Ft/m²
60 m²
Alapterület
800 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt ingatlaniroda portfóliójából, Heves vármegyében, Verpeléten kis parasztházat. 800m2-es telken 60m2-es házikó, melyben 2 nagy szoba, konyh/étkező található.  Tartozik hozzá egy külön bejáratú helyiség, fürdőszoba kialakításra alkalmas, illetve kocsibeálló és tároló. Fűtést kandalló kályha biztosítja. Gázcsonk a telken belül. Áram bevezetve. Tető pár hónapja újralecelve. Verpelét nyugodt utcájában, de központhoz közel. Iskola, óvoda, bölcsőde pár percre, gyógyszertár, orvosi rendelő, üzletek, takarékszövetkezet, buszmegálló néhány perces sétával elérhető -jó közlekedés, gyakori közvetlen járatok Egerbe, Gyöngyösre, Budapestre Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY