Eladó ház Tát 130 nm
Eladó ház Tát 130 nm
Eladó ház Tát 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7987223
Frissítve: 1 hónapja

Tát eladó családi ház 4 szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
373 077 Ft/m²
130 m²
Alapterület
524 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 759 Ft
Második évtől
192 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok egy rendkívül tágas családi házat 4 szobával, 2 fürdővel, hangulatos kerttel Tát Újtelepi részén. Tát városa a Kis-Duna folyó és a Gerecse hegység dombjai között, Komárom- Esztergom vármegyében Budapesttől 45 km-re helyezkedik el. Az ingatlan 524nm-es telken fekszik, amin található fészer, fatároló, pince, sufni, kis veteményes, egy gyönyörű diófa, ami alatt a nyári melegben lehet hűsölni a hintaágyban. A kertet sok-sok virág teszi még hangulatosabbá. A locsoláshoz kerti csap használható. A házat két bejáraton keresztül is meg lehet közelíteni. A földszinten található egy napfényes konyha, ebédlő, kamra (ami alatt részben zöldséges pince is található), nappali, két előszoba, kádas fürdőszoba és a lépcsőház az emeletre. Fönt a hallon át egy 20 nm-es nappaliba lépünk, amit egy hatalmas épített cserépkályha fűt. A közlekedőn keresztül érhetjük el a két hálószobát (itt szintén cserépkályha biztosítja a meleget). Az emeleten található még egy zuhanyzós fürdő és egy külön wc, kézmosóval. Mindegyik szoba világos, szőnyeggel, illetve laminált padlóval borított. A többi helység járólappal burkolt. A házhoz tartozik egy pince, amit kívülről lehet megközelíteni. Az ablakok régi típusú fa nyílászárók, gáz a telken nincs. A ház fűtése cserépkályhával megoldott. Szigetelve nincs az épület. Közművek közül áram és víz van bevezetve. Korszerűsítésre szorul, de így az új tulajdonos a saját igényeire alakíthatja. Tát egy dinamikusan fejlődő élhető város, melyben az összes közigazgatási, egészségügyi, szociális intézmény megtalálható. Van továbbá Aldi, Rossmann, Spar, Kik, nagyon jól karbantartott jégpálya, focipálya, több játszótér, horgásztó, illetve egy a Duna mentén húzódó kerékpárút is halad erre. Kisebb sétával a csodálatos Táti-szigetekhez jutunk. Dorog autóval/busszal 10 percnyi távolságra található, ahonnan 30 percenként indul vonat Budapestre, de Esztergom is 10-12 perc alatt elérhető autóval, valamint Tatabánya is 40-50 km innen, ezért a mindennapi ingázás is könnyen megoldható. Az ingatlan per és tehermentes 1/1 tulajdonú. Nem lakottan kerül értékesítésre, így azonnal költözhető. CSOK felvehető a megvásárlásához. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Irányár: 48.500.000,- Amennyiben felkeltettem érdeklődését vagy kérdése lenne, kérem üzenetben keressen. Megtekinteni rugalmasan lehet, előre egyeztetett időpontban. Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm, nem szeretném igénybe venni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1975
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
erkély
pince
melléképület
műhely
parabolaantenna
bútorozatlan
alacsony közös költség
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 391 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 391 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY