Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
Eladó ház Nagyvázsony 250 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8093907
Referenciaszám: HZ014575-4633522
Frissítve: ma

Nagyvázsony eladó családi ház 5 szobás: 129,2 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
129,2 millió Ft
516 796 Ft/m²
330 432 EUR
1 321,73 EUR/m²
250 m²
Alapterület
301 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma
Otthon Varázslatos Kilátással Nagyvázsonyban! Álmodozol egy olyan otthonról, ahol minden reggel egy lenyűgöző kilátásra ébredhetsz? A válasz ott rejlik ebben az eladó, mesés otthonban, mely Nagyvázsony történelmi szívében várja új lakóit. 1. Bámulatos Kilátás: Ez a 250 nm-es, családi ház kínálja a leglélegzetelállítóbb panorámát a városka büszkeségére, a Nagyvázsonyi Várra. Egyedi teraszáról vagy hatalmas ablakain át minden lakójának lehetősége nyílik élvezni a várat és a környező hegyeket. 2. Tágas és Kényelmes Terek: Ez a csodálatos otthon nemcsak a kilátásban bővelkedik, de a tágas belső terekben is. Kényelmes nappali, modern konyha, több hálószoba és fürdőszoba biztosítja, hogy minden családtagja és vendége kényelmet és magánéletet élvezhessen. 3. Kifinomult Megjelenés és Kényelem: A ház stílusos és modern kialakítása azonnal magával ragadja az embert. A kényelmes berendezések, a minőségi anyagok és az átgondolt térkihasználás minden részletben érezhetővé teszi az otthonos és exkluzív légkört. 4. Ideális Elhelyezkedés: A Nagyvázsony központjában elhelyezkedő ingatlan könnyű hozzáférést biztosít a helyi kényelmi szolgáltatásokhoz, éttermekhez és látnivalókhoz. Ugyanakkor a környék csendes és békés, így a nyugalom és a pihenés is garantált. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy az élet minden napját egy varázslatos kilátással megkoronázva élje! Ha többet szeretne megtudni erről az elbűvölő otthonról, forduljon hozzánk még ma, és állítsa be saját időpontját a ház megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY