Eladó ház Miskolc, Pereces 120 nm
Eladó ház Miskolc, Pereces 120 nm
Eladó ház Miskolc, Pereces 120 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8062767
Referenciaszám: 314466
Frissítve: 17 napja

Miskolc eladó családi ház: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
90 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi Ház Rengeteg Potenciállal és Telekkel Együtt! Keres egy olyan ingatlant, amely nemcsak otthonul szolgálhat, hanem lehetőséget nyújt álmai otthonának megépítésére? Akkor ez a 120 négyzetméteres családi ház pontosan Önnek lett teremtve! Mi Teszi Ezt Az Ingatlant Különlegessé: Rengeteg Tér és Lehetőség: Ez a tágas családi ház 120 négyzetméteres területet kínál, amely bőséges helyet biztosít minden családtagnak és tevékenységnek. Több Telek Egyetlen Árért: Nem csak a házat vásárolja meg, hanem hozzákap 3 másik telekterületet is, ami hatalmas lehetőséget nyújt az ingatlan kiterjesztésére, eladására .Így vállalkozók számára is ideális befektetés. Stabil és Megfelelő Állapot: Ez a ház erősen felújítandó állapotban van, de statikailag és tetőszerkezetileg megfelelő állapotban van, így biztos lehet abban. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Egy árban vásárolhat egy stabil alapot, és szabad kezet kap a saját álmai otthonának megépítésében. Hívjon még ma, hogy további információkat kapjon erről az egyedülálló ajánlatról!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Bernadett Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 20 236 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY