Eladó ház Mezőkeresztes 45 nm
Eladó ház Mezőkeresztes 45 nm
Eladó ház Mezőkeresztes 45 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7802180
Referenciaszám: M248531-4424857
Frissítve: 5 napja

Mezőkeresztes eladó családi ház 2 szobás: 10 millió Ft

10 millió Ft
222 222 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 023 Ft
Második évtől
39 607 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Itt a lehetőség, hogy megtaláld otthonod Mezőkeresztes egyik legszebb részén! Eladó egy 45 m2-es hasznos alapterületű, 2 szobás vályog falazatú családi ház a Táncsics Mihály utcában. A ház praktikus elrendezése könnyű és kényelmes életet kínál. Két szoba, konyha és egylégterű fürdőszoba-WC teszi teljessé otthonodat. Az ablakok műanyag szerkezetűek thermo üvegezéssel, hogy a meleg bent marad és a hideg kint. Bejárati ajtó klasszikus fa szerkezetű, amely az otthonodnak egyedi és meghitt hangulatot kölcsönöz. Fűtése gáz konvektorok segítségével megoldott, amely gazdaságos és könnyen szabályozható. Melegvíz ellátását villanybojler biztosítja, így mindig lesz elég melegvíz a mindennapi igényeidhez. 1103 m2 nagyságú telek szépen karbantartott és gondozott, így kellemes környezetet teremt az otthonodnak. Rajta egy körülbelül 15 m2-es garázs és egy cca. 15 m2-es nyári konyha helyiség is található. A kert megelelő gondozásához, három fúrt és ásott kút gondoskodik a megfelelő vízellátásról, továbbá, egy praktikus tárolásra használható melléképület is megtalálható itt. Mezőkeresztes egy bájos kisváros, amely a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, ahol a nyugodt vidéki élet és a modern városi kényelem találkozik. Rengeteg látnivaló és szabadidős tevékenység vár a közelben, köztük a Mezőkövesdi gyógyfürdő, a festői Bánkút, valamint a Bükk hegység is, ahol a természet szerelmesei élvezhetik a túrázást és a gyönyörű kilátásokat. Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások is rendelkezésre állnak, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával. Ne maradj le erről a kivételes lehetőségről, hogy megszerezd ezt a bájos családi házat Mezőkeresztes szívében! Hívj most, és egyeztessünk időpontot a ház megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1893
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
jó közlekedésű
csendes
pince
melléképület
alacsony közös költség
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY