Eladó ház Halásztelek 340 nm
Eladó ház Halásztelek 340 nm
Eladó ház Halásztelek 340 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079698
Referenciaszám: HZ067784
Frissítve: 4 napja

Halásztelek eladó családi ház 4 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
526 471 Ft/m²
340 m²
Alapterület
850 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy páratlanul tágas, napfényes tégla építésű családi otthon Halászteleken, Pest megyében. Az ingatlan két szintes, belül minden igényt kielégítő kialakítással bír, köztük egy amerikai konyhás nappalival és étkezővel, ideális terekkel bővelkedik. A hely adottságai révén, akár egy külön bejáratú orvosi rendelő, fodrász, műkörmös vagy ügyvédi iroda kialakítására is lehetőség nyílik.Az épület 2004-ben épült, beton sávalapra, a 38 cm Porotherm téglából. A gazdag részletek és a minőségi burkolatok minden szegletében érezhető a luxus és gondosság. A nagy belmagasságú terek, valamint a parkosított kert párosulva , garantálja a lakók kényelmét minden évszakban. A saroktelek kivételes adottságai közé tartozik a két külön bejárat, valamint egy elektromos kapunyitással felszerelt garázs, így a parkolás mindig könnyű és kényelmes. A belső tereket a napfény áradat teszi különösen vonzóvá, amely a nagy ablakoknak és a télikertnek köszönhetően egész nap megvilágítja az otthont.Ez az ingatlan nem csak egy otthon, hanem egy életstílus is. Amennyiben érdekli egy exkluzív, multifunkcionális ingatlan Halászteleken, amely kiváló lehetőségeket rejt magában mind lakhatási, mind üzleti célból, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt a páratlan lehetőséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sohan Ágnes Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 385 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sohan Ágnes Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 385 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY