Eladó ház Gyál 60 nm
Eladó ház Gyál 60 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7649476
Referenciaszám: HZ045860
Feltöltve: 17 napja

Gyál eladó családi ház 2 szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
625 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
659 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 108 835 Ft
Második évtől
148 527 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Telekárban eladó összközműves tégla építésű 2 szobás 60 nm-s házikó!Az ingatlan 30 éve épült, beton alapra, tégla falazattal,  cseréptetővel.Kívülről 10 cm-s szigetelést kapott.Az ingatlanban be van vezetve a víz, a csatorna és az áram. A gáz a telken belül található meg.Jelenleg kályha fűtéssel rendelkezik a lakás.A ház építési engedély nélkül készült el, így ha az új tulajdonos megszeretné tartani a felépítményt, akkor fennmaradási engedélyt kell kérnie a helyi önkormányzattól, melyet kisebb eljárás után ezt jogilag engedélyezik.Az ár e jogi procedúra kellemetlenségét tükrözi.Kérés esetén a tulaj vállalja az ingatlan bontását és a telek teljes kiürítését többlet költség nélkül.Befektetőknek kifejezetten ajánlom, hisz a telek mérete és elrendezés alapján 2 ingatlan is felépíthető rá. Pár millió ráköltéssel, akár 20-25 millió Ft hasznot hozhat!Hitelfelvétel tekintetében maximum a vételár 40%-a igényelhető, mert a bank csak telek vásárlásként kezelheti a területet.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Legendi Brigitta Duna House - Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 30 507 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Legendi Brigitta Duna House - Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 30 507 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY