Eladó ház Gesztely 109 nm
Eladó ház Gesztely 109 nm
Eladó ház Gesztely 109 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7337945
Referenciaszám: 157283
Feltöltve: 16 napja

Gesztely eladó családi ház 3 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
7 606 Ft/m²
109 m²
Alapterület
2222 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 157283-as számú 3 szobás, 94 m2-es családi házát 30m2 garázzsal és tárolóval, 2.222 m2-es telken Gesztelyben. 360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetőek: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/157283 Az eladó gesztelyi ikerház jellemzői:  - az ingatlan a település központjában helyezkedik el, kedves lakóközösség és rendezett utcakép jellemzi a környéket  - ideális otthon családoknak, valamint családot alapító fiatal pároknak, kelet-nyugati fekvéssel  - 100%-ban tégla építésű, szilárd alapzatú, 1969-ben utcakép formájára épült  - az ingatlanban található, a közlekedőből nyílóan három szoba, fürdőszoba és konyha. A konyhából nyílóan jutunk el a spájzba, a bejárat előtt egy hatalmas gress lappal borított terasz található  - a családi ház tetőszerkezete jó állapotú, a házat pala fedi  - a lakás melegét gázcirkó rendszer biztosítja, a hőt radiátorok adják le, valamit három db nagy teljesítményű hőtárolós elektromos fűtőegység is található, a komfort érzet fokozása céljából  - mindhárom szoba jó állapotú faparkettával, a többi helyiség mozaikkal borított   - nyílászárói eredeti dupla, szárnyas fa nyílászárók a keleti oldalon, a nyugati oldalon korszerű, hang-, és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal ellátott  - a 2.222 m2-es telek hátsó részén található egy hatalmas kert, sok gyümölcsfával és szőlővel, bő víthozamú fúrt kúttal. A kert és a ház között található a garázs és a tároló ami együtt 30 m2  - a vételárár a teljes berendézést is tartalmazza, kivétel a műszaki-, és elektronikai cikkek. A berendezés nem képezi alku tárgyát, igény szerint kiürítésre kerül  - az udvar részben díszkerttel telepített, de több tároló és melléképület kialakításra is alkalmas. A telek hátsó része művelt, karban tartott  - csendes, nyugodt környék, Miskolc belvárosa mindössze 20 perc alatt autóval elérhető  - a környéken bevásárlási lehetőség, fagyizó, egészségügyi központ, gyógyszertár, iskola, óvoda  - a tömegközlekedés szintén pár perces sétával elérhető Amennyiben a 157283-as számú gesztelyi családi ház vagy bármely a kínálatunkban található eladó családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal! Pozsgai Márk +36 30/660-5090 Irodánk további szolgáltatásai: - díjmentes, bankfüggetlen és teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás - díjmentes jogi tanácsadás, kedvezményes ügyvédi díj - energetikai tanúsítás kedvezményes áron - napelemes rendszerek értékesítése felméréstől kezdve a kulcsrakész rendszer átadásáig Amennyiben ez lesz az ön ingatlana, egyedi elképzeléseinek megvalósításához, tételes generál kivitelezői ajánlatot biztosítunk DÍJMENTESEN! Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk! Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsgai Márk Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 660 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsgai Márk Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 660 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY