Eladó ház Esztergom 300 nm
Eladó ház Esztergom 300 nm
Eladó ház Esztergom 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7979125
Referenciaszám: 13082_bhv
Frissítve: 9 napja

Esztergom eladó családi ház 5 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
230 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÀRZUHANÀS! 79 millióról 69 millióra! Esztergomban, az Eperfa utcában eladó egy 3000 m2-es telek kétgenerációs családi házzal és 465 m2-es gazdasági épülettel, garázzsal, medencével. Sokoldalú felhasználási lehetőség, a lakhatás mellett vállalkozásra, gazdálkodásra is alkalmas. Közel a főúthoz és a belterülethez, Esztergom kertvárosi részén, külterületen, sík telken fekszik. Az ingatlan körbe van kerítve betonkerítéssel. Kamerarendszerrel ellátott riasztóberendezés és elektronikusan, távirányítással nyitható garázs és bejárati kapu szolgálja a tulajdonos kényelmét és biztonságát. A nagy kapukon akár kamionok is behajthatnak. Minden közmű bekötve (villany, víz, gáz, ipari is). A telken kisebb medence, halastó, nyári konyha, szerelőaknás műhely, kutyakennel, pince és egyéb tárolási lehetőségek vannak. A terület további beépítésre alkalmas. Akár panzió, autómosó, rendezvényközpont, táboroztatás, állattartás, kutyapanzió, őstermelői munkák, gazdasági, kereskedelmi, szolgáltatói, esetleg raktározási tevékenységek kialakítására is kedvező lehetőség. A családi ház könnyűszerkezetes, hőszigetelt. A tetőszerkezet bitumenes hullámlemez, cserélni kell. Kút és vezetékes víz is rendelkezésre áll. Két külön helyrajzi számon lévő telek. Készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk, hitel, CSOK nem lehetséges. Kedvező ár: 69 M Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Szilvia Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 212 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Szilvia Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 212 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY