Eladó ház Dövény 218 nm
Eladó ház Dövény 218 nm
Eladó ház Dövény 218 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7435550
Referenciaszám: 000208
Feltöltve: 17 napja

Dövény eladó családi ház 6 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
91 284 Ft/m²
218 m²
Alapterület
1942 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000208 Két ház (bruttó 218 m2) egy udvarban eladó, dombokkal, erdőkkel körülvett kis faluban. Borsod megyében Dövény községben található az ingatlan, 1942 m2 a telek nagysága. 1.ház leírása: Jó állapot állapot jellemzi, 1985-ben épült szilikát blokkból, tetőszerkezete szintén jó, hullámpala fedéssel rendelkezik. Két szintes az épület, bruttó 166 m2, nettó 132 m2. A tetőtér is beépíthető. A földszinten található konyha étkezővel, kádas fürdőszoba, külön helyiségben a toalett és bidé, tároló, és a garázs. A konyhában található új bútor, a tűzhely, a páraelszívó a vételár része. Az emeleten 4 szoba van, egyiken erkély, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező dombokra. Felújított fürdőszoba amelybe zuhanykabin került beépítésre. Fűtése gázkonvektorral megoldott, de kandallót is lehet elhelyezni, meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók és a bejárati ajtó hőszigetelt műanyag, az ablakokon redőny van. A villamoshálózat rézzel van vezetékelve, a vízvezeték hálózat is felújított. A burkolatok járólap, a szobákban laminált padló. A vízrendszer hálózatról és házi vízművel kútról is üzemeltethető. A szennyvíz központi csatorna rendszerbe ürül. 2. ház leírása: 52 m2, 2 szoba, konyha, fürdőszoba található benne. A ház falazata vegyes tégla és vályog, a tető cseréppel fedett. Kandallóval fűthető, meleg vizet villanybojler biztosít. Főzési lehetőség palackos gázzal megoldott. Az ablakok és a bejárati ajtó hőszigetelt. A burkolatok járólap és linóleum. A falak festettek. Igény esetén a bútorzat külön megállapodás tárgya lehet. Az udvarban: - bővizű ásott kút, ami ivóvízként szolgált. - pince 8 m2 - szilikát blokkból épült melléképület 20 m2 - filagória 12 m2 - csűr 50 m2 (beton lábon fa szerkezet) - Díszcserjék és termő gyümölcsfák. Hívjon, ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Vásárlóinkat ingyenes bank független hitel, CSOK ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, szerződések lebonyolításával segítjük. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyeihez segítségre van szüksége keressen minket bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
garázs
panoráma
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY