Eladó ház Debrecen 100 nm
Eladó ház Debrecen 100 nm
Eladó ház Debrecen 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7821533
Referenciaszám: 304094
Frissítve: 7 napja

Debrecen eladó családi ház 3+1 fél szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
749 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
709 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
!! ÁRCSÖKKENTÉS !! Debrecen, Kerekestelep városrészen, a Mikepércsi úthoz közel, de mégis csendes, aszfaltozott, összközműves utcában, folyamatosan karbantartott, felújított, dupla komfortos, két generációs, 100 m2-es családi ház eladó 709 m2-es, parkosított, rendezett telken, 2 autó számára alkalmas fedett beállóval. Az ingatlan megközelíthetősége és a környék jellemzői: - a Mikepércsi útról és a Leiningen utcáról könnyen és gyorsan elérhető a belváros autóval, illetve tömegközlekedéssel egyaránt - rendezett, kertvárosi környezet családi házas övezetben - infrastruktúra fejlett: óvoda, iskola, bevásárló központok, TESCO, SPAR, ALDI, McDonalds, stb 5 percen belül elérhetőek autóval Az ingatlan főbb technikai paraméterei: - beton alapra épült 1965-ben teljesen tégla falazattal - hagyományos fa födém, viszont a cserép héjazat és a tető váza megújításra került - 2 x 15 cm kőzetgyapot hőszigetelés a padlástérben - 3 fázisú áramvételi lehetőség - felújított víz és villany vezeték rendszer - minden nyílászáró hőszigetelt fa verziójú - 2024-ban beépített, új kondenzációs gázkazán, de vegyes tüzelésű fűtés is megoldható egy plusz kazánnal - a fő épületben 2 + 1 félszoba található, melyek külön nyílóak és laminált parketta borítással rendelkeznek - 3 klíma biztosítja a megfelelő hőérzetet - szellőztető rendszer a fő épületben - konyha és vizes helyiségek járólappal burkolatok - konyha és folyosó teljes lambéria borítást kapott a falakon és a mennyezeten - melléképületben kialakításra került egy külön garzon lakás, mely egy konyha - szoba és egy zuhanyzóval és WC-vel, illetve infra szaunával felszerelt épület külön bejárattal - 8 m2 fedett terasz - 2 autó számára elegendő nagyságú fedett gépkocsibeálló - parkosított, grillterasszal és bográcsozóhellyel kialakított kert - nagy, 40 m2-es térkővel burkolt hátsó terasz - elektromos kapu, öntöző rendszer, fúrt kút - utcafronti kamera és riasztó rendszer - a vételár tartalmazza a konyhabútort a gépesítésével együtt Igény szerint akár a teljes bútorzattal együtt is eladó. Per, -teher,- igénymentes állapotban 1-2 hónapon belül költözhető. Vevők számára DÍJTALAN Babaváró illetve ingatlanhitel, CSOK, személyi kölcsön ügyintézése 9 nagy bank ajánlatai alapján. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Béla Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 632 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Béla Noir Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 632 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY