Eladó ház Cserszegtomaj 130 nm
Eladó ház Cserszegtomaj 130 nm
Eladó ház Cserszegtomaj 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7706229
Referenciaszám: H465913
Feltöltve: 17 napja

Cserszegtomaj eladó családi ház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 146 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cserszegtomaj Keszthely közvetlen közelében, a Balatontól és a csodálatos Hévízi-tótól is csak néhány kilométer távolságra, pár perces autóútra található idilli, kertvárosias, családi házas település. Zöldövezeti utcájában, kertvárosi környezetben kínálok eladásra egy újszerű családi házat. A ház külföldi tulajdonostól kerül eladásra , A kitűnő minőségben épített, és kivitelezett ház, 2021 - ben került átadásra. A ház 130 nm alapterülettel rendelkezik, 40 nm -es teraszkapcsolattal. Elosztása - 3 szoba, tágas nappali, amerikai konyha-étkező, kamra,mosókonyha, 2 fürdőszoba , vendég WC, gépészet. -modern,letisztult stílusú ,napfényes ,tágas ,nyitott terek jellemzik - műanyag nyílászárók háromrétegű üvegezéssel, alumínium redőnnyel, szúnyoghálóval - nappaliban panoráma nyílászárók elektromos redőnnyel felszerelve - az otthon melegét elektromos ( cirkó) és padlófűtés biztosítja. - vízszűrő , vízlágyító rendszer - minden helyiségben klíma berendezés - elektromos autó töltő - 25 kW napelem rendszer - térkövezett, fedett autóbeálló -,elektromos garázskapu , előkészített riasztó rendszer - Internet, kábel TV bekötve A telek 1200 nm, füvesítés folyamatban , Balatoni panorámával rendelkezik. A ház kitűnő választás állandó lakhatásra, vagy akár nyaralónak is remek befektetés. Cserszegtomaj település Hévíztől 2 km távolságra fekszik , és 3 km távolságra a Balatontól .A falu rendkívül nyugodt, csendes. Hévíz, ahol Európa legnagyobb természetes termál tava található, egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre. Élelmiszerbolt, posta, éttermek, óvoda, iskola, buszmegálló a településen megtalálhatók. Ha felkeltette az érdeklődését,hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY