Eladó ház Cegléd 159 nm
Eladó ház Cegléd 159 nm
Eladó ház Cegléd 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7452983
Referenciaszám: H455532
Feltöltve: 16 napja

Cegléd eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
244 654 Ft/m²
159 m²
Alapterület
459 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 898 Ft
Második évtől
154 072 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vágyik a központ közelségéhez, de szeretne még is csendes utcában lakni, ne habozzon! Itt a remek lehetőség! Cegléd belvárosában a Szent Imre Herceg utca közelében, eladásra kínálunk nagy nyitott terekkel rendelkező, 153 nm-es családi házat. Gyönyörű parkosított kertje, mintegy 459 nm-en terül el. Hatalmas fa nyílászáróknak köszönhetően, csak úgy árad be a fény a házba. E tekintetben talán a 27 nm-es hall a legfigyelemreméltóbb. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a meleg vizet villanybojler garantálja. A két konyhának köszönhetően, a nem kívánt szagok távol tarthatóak a lakrésztől. A tetőszerkezet korát meghazudtoló állapotban van. A 14 sor tégla alapra épített vályog falazat külseje szinte makulátlan. Beázásnak nyoma sincs! Az épület utcafonti falazata védetté van nyilvánítva, ám a ház összes többi része szabadon alakítható. Övezeti besorolását tekintve LK, így akár 60% beépíthető! Hatalmas tágas szobák könnyedén alakíthatóak, így akár több gyermekes család számára is megfelelővé válhat. Némi ráfordítást követően, egy igazán pazar otthon varázsolható belőle. Az ingatlan teljesen igény és tehermentes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Béla Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Béla Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY