Eladó ház Budapest XII. kerület 332 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 332 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 332 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7746150
Referenciaszám: H464790
Frissítve: 18 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 7 szobás: 690 millió Ft

690 millió Ft
2 078 313 Ft/m²
332 m²
Alapterület
1969 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 002 556 Ft
Második évtől
2 732 901 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritkán kerül piacra hasonló, igazán presztízs értékű ingatlan. A környéken folyamatos és nagy léptékű fejlesztések zajlanak, hogy az itt élők kényelme és komfortérzete a lehető legmagasabb színvonalon valósulhasson meg. A Széchenyi-hegy tetején, a Normafa mellett, egy ősfás nagy telken álló villában élni, mindig luxust és társadalmi rangot jelentett Budapesten. A környék infrastruktúrája kiváló, az ellátása az egyik legjobb a városban. Bölcsőde, Óvoda, Orvosi rendelő, Gyógyszertár, Játszótér sétatávolságban érhető el. A hegyi levegő, az erdő közvetlen közelségének illata és hangulata, párosul azzal, hogy 15 percen belül elérhető a város lüktető élete és annak minden kényelme. Aki ezen a környéken keres házat, rezidenciát, villát, otthont, vagy vállalkozásához méltó cégközpontot, az pontosan tudja, hogy miért éppen itt. Nem kell az előnyöket taglalni, a lokáció ebben az esetben egyenlő az elit fogalmával. A most piacra került villa, egy déli-nyugati tájolású közel 2000 m2es, trapéz alakú, ősfákkal teli saroktelken épült, eredetileg 1937-ben. Majd 1993-ban jelentős felújításon esett át, beépült a tetőtér és kicserélték a gépészeti és elektromos rendszert. A felújítást követő 20 évben hazánk egyik legnagyobb közjogi méltóságának otthonául szolgált a villa, azonban néhány éve már üresen áll. A villa alapterülete 141 m2, a tetőtér további 121 m2, hét óriási méretű szobával, melyek 16 és 50 m2 közöttiek. A szuterénszinten, korábban személyzeti lakrészként működő, 72m2-es önálló lakásként is funkcionáló helyiségcsoport is megtalálható. Az udvaron külön épületben, két gépkocsi számára van önálló garázs. A ház jelenlegi műszaki állapota és alaprajzi elrendezése a korábbi funkciókra és igényekre szabott. Új tulajdonosa a saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja, azonban műszaki és esztétikai felújítással mindenképpen számolni szükséges majd. Várom megtisztelő érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1939
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY