Eladó ház Budapest X. kerület 240 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 240 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972564
Referenciaszám: HZ047863
Frissítve: 17 napja

Budapest X. kerület eladó családi ház 5 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
562 500 Ft/m²
240 m²
Alapterület
414 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Köszöntjük ÓHEGYEN! Eladó a X. kerületben, egy 240 nm-es családi ház, amely ideális otthona lehet álmai életének, mely két generáció számára is tökéletes választás. Ez a varázslatos otthon minden igényt kielégít, és egyedi jellegével magával ragadja a látogatókat.Ingatlan Jellemzői:•    Kényelmesen elosztott 6 szoba, melyek tágas teret biztosítanak családi életének kibontakozásához.•    Gyönyörű kert, amely 414 nm-es, büszkén magasodik egy gránátalmafa, mely egész évben bámulatos látványt nyújt.•    Kétszintes kialakítás, mely kivételes térbeli élményt biztosít, és lehetőséget ad az intim és közösségi teretek elválasztására.•    Önnálló garázs, mely két autó számára kényelmes parkolást biztosít, további 1 autó számára udavari beállót és extra tárolóhelyet kínál.•    A ház 1996-ban épült, szigetelt, é2015-ben kisebb felújításon esett át.Földszinten:Egy tágas nappali található, boltíves átjárókkal az étkezőbe és a konyhába, egy napfényes, világos, nagyobb méretű kádas, zuhanyzós fürdőszoba, toalettel.Emeleten:Az emeleten további 4 szoba, a folyosó jellegű közlekedő végén 1-1 erkély helyezkedik el.Közlekedés:15 perc alatt elérhetőek az alábbi központok: KÖKI terminál, Örs vezér tere. Bevásárlóközpontok közül az Árkád és Sugár Üzletközpont.Buszjáratok közül a 85, 85E, 185, 95, 28Villamos: 62Környék és Kényelem: A X. kerület csendes és barátságos környezetében található ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnék egyensúlyba hozni a városi életet és a nyugalmat. Kiváló infrastruktúra, bevásárlási lehetőségek és kulturális intézmények garantálják, hogy minden kényelmet és szórakozást megtaláljon a közelben. A sétatávolságra elérhető az Óhegyi park, ami kitűnő lehetőséget nyújt sportolásra, kikapcsolódásra, sétára, piknikre. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ha Ön egy olyan otthont keres, mely melegséggel és kényelemmel tölti meg mindennapjait, akkor ne habozzon! Hívjon még ma, hogy megtekinthesse ezt az ingatlant, és váljon részesévé egy életstílusnak.Ne maradjon le! További információért és megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Anita Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 503 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Anita Duna House - Bazilika Az iroda összes hirdetése
+36 30 503 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY