Eladó ház Bakonyszentiván 85 nm
Eladó ház Bakonyszentiván 85 nm
Eladó ház Bakonyszentiván 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7991241
Referenciaszám: 167122
Frissítve: 16 napja

Bakonyszentiván eladó családi ház 3 szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
2 810 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3381 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 27 571 Ft
Második évtől
37 627 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167122 hivatkozási számú bakonyszentiváni családi ház. Bakonyszentiván csendes kis település a Bakonyalján, Pápától 20, Győrtől 44 kilométerre. A településen megtalálható óvoda, bolt, játszótér, fitnessz-park. A teljes felújítást igénylő, 85 négyzetméter hasznos alapterületű ház egy 3 380 négyzetméteres telken fekszik.  A tégla falazású 3, szobás épület az 1970-es években épült, Maga a lakótér statikai szempontból teljesen rendben van, a ház végében lévő istálló egyik fala javításra szorul. A lakótér két fapallós szobából, járólapos előtérből, fürdőből és nappaliból áll. A nappaliból egy közlekedőn keresztül juthatunk a konyhába, ezek beton burkolással rendelkeznek. A fűtést egyedi módon lehet jelenleg megoldani. A házba a villanyt bekötötték, a vízvezeték-rendszert is kiépítették, de jelenleg nincs rákötve az udvarban lévő vezetékre. A gázvezeték az utcában található. A tetőszerkezet ép, a gerendák stabilak. A nagyméretű telek ,és a meglévő istálló miatt nagyszerű lehetőség állattartóknak is. Az udvarban található egy különálló, 2 helyiségből álló boltíves pince is. Az ingatlanból egy kellemes, nagy méretű családi fészek alakítható ki, amely kiválólehetőség nagyobb családoknak, állattartóknak! Erre a házra igénybe vehető a falusi CSOK, a CSOK+ és az illetékmentesség! Vegye igénybe a januártól magasabb összegű támogatásokat! A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bakonyszentiváni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167122 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mádl Tibor Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 247 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mádl Tibor Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 247 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY