Eladó ház Alsónémedi 311 nm
Eladó ház Alsónémedi 311 nm
Eladó ház Alsónémedi 311 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8070524
Referenciaszám: HZ085335
Frissítve: 17 napja

Alsónémedi eladó családi ház 6 szobás: 249 millió Ft

249 millió Ft
800 643 Ft/m²
311 m²
Alapterület
942 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 722 661 Ft
Második évtől
986 221 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Fedezze Fel Az Ön Számára Tökéletes Otthont Alsónémediben!**Álmodik egy olyan otthonról, ahol a modern kényelem és a természet közelsége tökéletes harmóniában van? Ahol minden egyes nap úgy érzi, mintha nyaralna, mégis csak egy kőhajításnyira van a város zajától? Akkor ne keressen tovább!Eladásra kínálunk egy exkluzív, 2007-2012 között épült, majd 2020-ban teljes körűen felújított, két szintes, **5 hálószobás családi házat Alsónémediben**, egy 942 négyzetméteres, gyönyörűen parkosított telken.Az Ingatlan Főbb Jellemzői:Modern Fűtési Megoldások: 2021-ben telepített Immergas kazán és nagy teljesítményű napelem rendszer biztosítja az alacsony energiafogyasztást.-  Kétállásos, Fűthető Garázs: 39 négyzetméteres, elektromos autótöltővel ellátott, ami a mindennapi kényelmet szolgálja.-  Luxus Szabadidős Létesítmények**: Fűthető medence, kombinált szauna, jakuzzi, valamint egy 50 négyzetméteres, minden igényt kielégítő kerti konyha és étkező teremti a tökéletes kikapcsolódást.-  Prémium Felszereltség**: Egyedi tervezésű konyhabútor beépített Bosch gépekkel, kamerás kaputelefon, riasztórendszer, klíma és sok más.A Kert és Szabadidős Létesítmények:Az udvar egy igazi gyöngyszem, amely tökéletes helyszínt nyújt a pihenéshez és a szórakozáshoz egyaránt. A fűthető medence, a luxus szauna, a jakuzzi, és a teljesen felszerelt kerti konyha garantálja, hogy minden évszakban élvezni tudja otthona adta lehetőségeket.Tökéletes Elhelyezkedés:Alsónémedi csendes, mégis könnyen elérhető település, ahonnan a főváros több útvonalon is gyorsan megközelíthető. Legyen szó gépkocsiról vagy tömegközlekedésről, nem kell kompromisszumot kötnie az elhelyezkedés kényelme és a nyugalmas környezet között.Miért Éppen Ez Az Otthon?Mert itt minden egyes nap különleges lehet. Az otthon, amit kínálunk, nem csak egy ház; ez egy életstílus, egy lehetőség a mindennapok feletti emelkedésre. Egy hely, ahol a család minden tagja megtalálhatja a maga számára kialakított kis szigetet, miközben a közös terek összehozzák az otthon melegét.Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Fedezze fel, hogyan változtathatja meg életét ez az egyedülálló ingatlan Alsónémediben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Erkély:
38,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY