Eladó ház Alcsútdoboz, Szabadság utca 60 nm
Eladó ház Alcsútdoboz, Szabadság utca 60 nm
Eladó ház Alcsútdoboz, Szabadság utca 60 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7973493
Referenciaszám: HZ069738
Frissítve: 20 napja

Alcsútdoboz eladó családi ház 1 szobás: 36,99 millió Ft

36,99 millió Ft
616 500 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3223 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 354 Ft
Második évtől
146 507 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összkomfortos házikó Alcsútdobozon!Panorámás gyümölcsöskertAlcsútdoboz főutcáján eladóvá vált egy 60 nm-es családi ház.1962-ben épült betonalapra, tégla falazattal, betonfödémmel, palatetővel.Minden közmű bevezetve, a fűtése gázkazánnal, radiátorokkal történik.A vízmelegítésről 1 éves bojler gondoskodik.A szoba ablakára 1 éve új redőnyt szereltek.A kert 3223 nm-es, az elkerített udvaron két gazdasági épület áll.Az egyikben kazánház és garázs található, a másik kb. 20 nm-es présház és 12 nm-es pince.Állattartáshoz ólak is rendelkezsére állnak.A hátsó kertben több, szépen termő gyümölcsfa áll: cseresznye, meggy, alma, mandula, dió.Alcsútdoboz Budapesttől 40 km-re, a Vál patak völgyében, a Vértes Natúrpark szomszédságában, az aktív pihenés helyszíneinek középpontjában áll.A településen a Pannónia Golf & Country Club, az arborétum és a kalandpark, a szomszédos településeken további számtalan kikapcsolódási lehetőség érhető el.Zoltán & Diana Horgásztó és Pihenőpark, Korda Filmstúdió és borút - Etyeken,Csónakázótó kilátóval, Puskás Akadémia, Pancho Aréna, kisvasút - Felcsúton,Magyar Polo Club & Lovasközpont, Mezítlábas-park -Tabajdon.További információkkal szívesen állok rendelkezésére, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1962
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Magdolna Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 977 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Magdolna Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 977 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY